Missin’ Link (voorheen Missin’ Link Events) is in 1999 begonnen als een promotiebedrijf voor o.a. platenmaatschappijen, labels en events. Hun proactieve manier van promoten en de manier hoe zij hun doelgroep benaderen is hetgeen wat Missin’ Link groot heeft gemaakt. Twee vrienden, Roger Brouwn en Earl Sibelo, sluiten zich als onafhankelijke boekers van hip-hop artiesten aan bij het bedrijf en Missin’ Link is een feit.

Toendertijd waren ze niet te spreken over de manier hoe promotors hip-hop acts verkochten en neerzetten in hun thuisstad Rotterdam. Ze besloten het heft in eigen handen te nemen door zelf boekingen te doen.

De eerste show ging uitstekend en de heren besloten om meer acts naar Nederland te halen en deze aan te bieden bij verschillende locaties. Vanaf dat moment begint Missin’ Link steeds meer te groeien. Ook programmeurs zijn blij met de komst van Missin’ Link. Ze zijn blij dat er eindelijk boekers zijn in Nederland die weten hoe ze met de artiesten om moeten gaan. De promotors zijn blij, omdat ze de show krijgen die ze beloofd is. Hedendaags bestaat Missin’ Link uit Roger Brouwn en Sara Galbert en wordt er een exclusief national en international roster aangeboden.

Missin’ Link probeert altijd kwaliteit boven kwantiteit te zetten. Dit doen ze door creativiteit voorop te zetten en uniek te blijven door niet de mainstream te volgen, maar juist de artiesten neer te zetten die ze zelf echt tof vinden. Ze zitten boven op en midden in de scene en hebben een goed inschattingsvermogen van wat er speelt. In de loop der jaren is Missin' Link gegroeid als een van de betere nationale en internationale hip-hop en zwarte muziek agency‘s.

Naast Missin' Link als boekingskantoor ontwikkelt het ook eigen concepten met betrekking tot nationale hip-hop tours, festivals en grote/kleine dag evenementen.


E. info@missinlink.nl
T. +31 (0)10 - 2231909
F. +31 (0)84 - 831 2816

Ons kantoor is telefonisch het best te bereiken op dinsdag, woensdag en donderdag.